kookworkshop drachten
Kookworkshop Friesland, workshop koken Sneek, Drachten, Heerenveen.
De professionele kookstudios en organisaties in Friesland bieden u verscheidene kookworkshops in een goed geoutilleerde kookstudio of op uw locatie. Het team van 4Feest.nl wenst u een smaakvolle kookworkshop in de provincie Friesland! Kookworkshops in de provincie Friesland. Groepen 8 25 personen.
Lokaal 55, een unieke belevenis.
In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.
Kookworkshop Drachten WegmetdeBaas.
Op zoek naar een kookworkshop in Drachten voor uw bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Drachten. U kunt op onze site vele verschillende kookworkshops in Drachten vinden. Van zelf Tapas maken, tot een uitgebreid diner bereiden met elkaar. Food Fun Culi Spel.
Workshop koken Drachten. Met Kookparty natuurlijk!
Alles kan, op iedere gewenste locatie ook in Drachten. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookworkshop onvergetelijk wordt. Koken met Kookparty is super leuk! Nodig uw vrienden/familie/collegas uit en ga lekker koken.
De leukste workshops voor Friesland Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Joure en Groningen.
Verzend en retourbelei d. Meld je aan voor onze. nieuwsbrief en blijf op. de hoogte van. en het laatste nieuws. Silleke, Sylvia Willemsen. Moleneind 25 zz. 9203 ZW Drachten. BTW: op aanvraag. E: info@silleke.n l. Woensdag 10-17 uur. Donderdag 10-17 uur.
Kookworkshop Friesland, kookworkshops, kookstudio, culinaire workshop, kookclinic, kookles.
IMPERIA Restaurant Catering Kookstudio Drachten en Beetsterzwaag. ERVAAR DE PURE SMAAK VAN DE ITALIAANSE KEUKEN! Lunchroom Restaurant Catering Kookstudio. De trattoria van Imperia is d plaats in Drachten waar u in Italiaanse sferen wordt ontvangen voor een cappuccino, huisgemaakte taarten, vers gebakken broodjes, een kersverse salade of een huisgemaakt, vers gedraaid pastagerecht.
Kookstudio de Dependance Voor catering en workshops binnen en buiten Heerenveen.
aantrekkelijke prijs kun je een dag of dagdeel de ruimte. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid biedt zich aan om de training of vergadering. leuk af te sluiten met een avond koken en eten in onze.
Leuke kookworkshop Reizigersbeoordelingen IMPERIA Trattoria TripAdvisor.
Ontbijtrestaurants in Drachten. Koffie en thee in Drachten. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Leuke kookworkshop IMPERIA Trattoria.
De Kleyne Sint Jacob.
Houd deze pagina in de gaten om je aan te melden voor de leukste kookactiviteiten in onze kookstudio. Volg een culinaire workshop, kookcursus of kookles. Bekijk de beschikbaarheid in onze online kookagenda en verstuur direct uw aanvraag voor een kookworkshop, kookcursus, kookles of andere kookactiviteit in Friesland.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kookworkshop drachten