restaurant drachten
Actief Media Wereldrestaurant Omnia opent medio mei.
DRACHTEN Er wordt hard gewerkt in het pand boven de MediaMarkt in Drachten. Als alles volgens planning loopt, opent Wereldrestaurant Omnia hier medio mei. Met een oppervlakte van 3300 vierkante meter wordt dit een van de grootste all-you-can-eat-restaurants in Noord-Nederland. Het restaurant biedt ruimte aan 650 gasten, maar volgens ondernemer Haiyi Shan was er ruimte geweest voor veel meer zitplaatsen.

Midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden ligt Restaurant Koriander in het hart van Drachten. Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaastra hun restaurant, inmiddels staat het op de internationale culinaire kaart. Eerst hadden zij hun pand in het Friese Bergum.
Restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
Yankee Doodle Amerikaans Martin Luther Kingsingel 66, Drachten, ma di wo do vr za zo restaurant. t Jagertje Hollands Stationsweg 231, Drachten, wo do vr za zo restaurant. De Haven De Hemmen 2, Drachten, ma di wo do vr restaurant.
Michelin Restaurants Drachten: Gids van de beste restaurants van Drachten.
Restaurants Michelin Drachten. Alle Michelin restaurants in Drachten: sterrenrestaurants in Drachten en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Drachten. Alles van ViaMichelin: Drachten.
Uw restaurant tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland.
Gezellig en goed restaurant tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland. Komt u ook genieten. van onze mondiale keuken. Onze keuken laat zich het beste omschrijven als de mondiale keuken. Één die zeer divers is. Wij vinden het belangrijk nog ouderwets aandacht te besteden aan wat er bereid wordt.
Sûnenz // Sûnenz Centrum Horecaplein.
De Bios Drachten. Het Horecaplein van Sûnenz heeft een Grand Café en een mooi restaurant. In het restaurant kunt u elke dag hier terecht voor een lunch en hoofdgerecht. De lunch is vanaf 4, van 12.00 tot 17.00 uur te bestellen.
Bysûnder // Restaurants Locaties Drachten.
Home Restaurants Locaties Drachten. In de open keuken van Restaurant Bysûnder in Drachten kun je zien hoe de koks de gerechten voorbereiden en welke producten ze daarbij gebruiken. De levendige sfeer die hierdoor ontstaat combineert goed met de gezellige kleuren die we in het restaurant hebben gebruikt.
Restaurants in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Drachten, Friesland. Alle restaurants in Drachten. Lekker uit eten in een restaurant in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
De 10 beste restaurants in Drachten TripAdvisor.
6 van 39 Restaurants in Drachten. Mediterraan Egyptisch Tunesisch Geschikt voor vegetariërs. Gastvrij, verzorgd en goed eten 11/03/2018. Gezellig en zeer vriendelijk 11/01/2018. Wok Restaurant Phoenix. 7 van 39 Restaurants in Drachten. Heerlijk gegeten 06/05/2018. 8 van 39 Restaurants in Drachten.
Restaurant Eetcafe Binnen eten drinken Drachten.
Zij verstaan hun vak en worden voortdurend gecoacht. Met een intensief trainingsprogramma wordt de kennis en kunde op het gebied van gastvrijheid scherp gehouden. Binnen etendrinken is zuinig op haar gasten en wil graag een positieve en creatieve stempel blijven drukken op het uitgaansleven in Drachten!

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant drachten?